Mirado Ongediertebestrijding, gevestigd te Dordrecht, is een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf, dat klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan!

Mirado Ongediertebestrijding is een bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de ongediertebestrijding en werkt uitsluitend met in Nederland toegestane middelen.

Door de jaren heen hebben wij een ruime ervaring opgebouwd in ongediertebestrijding en preventie hiervan. Naast particulieren en bedrijven, verrichten wij ook werkzaamheden voor diverse gemeenten en woningbouwverenigingen.

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een vakbekwaamheidsdiploma, afgegeven door het EVM en volgen met regelmaat cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Tevens hebben onze medewerkers een IPM certificaat.

 

IPM heeft tot doel een duurzame aanpak van plaagdieren. Uitgangspunt is hierbij niet de bestrijding maar de preventie.


IPM is gericht op een grondige inspectie van het object en de omgeving, het uitvoeren van een maximaal pakket aan maatregelen om schadelijke plaagdieren te weren en eventueel alternatieve bestrijdingsmethodes toe te passen.
Toxische bestrijdingsmiddelen worden alleen als laatste redmiddel en beperkt ingezet. Binnen IPM speelt de totale kennis over het plaagdier en de interactie op de plaats waar deze overlast veroorzaakt een grote rol. Het wegnemen van de eerste levensbehoefte van het plaagdier (o.a. voeding, schuil- en nestelgelegenheid) zorgen ervoor dat er minder of zelfs geen chemische middelen nodig zijn om de overlast te verminderen.

 

 

Naast preventie en bestrijding van ongedierte zijn wij gespecialiseerd in houtaantasters ( bijv. houtworm, zwam en schimmels).

Tevens heeft Mirado Ongediertebestrijding een spuitlicentie om o.a onkruid te kunnen verdelgen.

Voor een inspectie of overige informatie kunt U contact opnemen:

078-6513638