Spinnenpoepjes op Uw kozijnen ook beu?

 

Mirado Ongediertebestrijding biedt uitkomst!

Vooral rondom verlichtingen ziet U veel spinnenwebben, gevuld met allerlei insecten. Als U het pand wilt betreden zult U zeer waarschijnlijk weleens door een spinnenweb zijn gelopen!

Deze overlast kan voorbij zijn!

 

Preventieve spinnenwering bespaart U een hoop ellende. Uw pand blijft meteen vanaf het begin van het seizoen spinvrij. Wij adviseren dan ook een behandeling te laten uitvoeren in het voorjaar, opdat U de gehele zomer dan, voor circa 80-100%, spinvrij zult zijn!

Hoe werkt het?

Wij spuiten buiten rondom het pand met een preventief anti-spinmiddel op de favoriete plaatsen van de spin, zodat U voor langere tijd van deze vervuiling af bent. Voorafgaand aan de behandeling is het wenselijk om het pand schoon (spinvrij) te maken. Door het aanbrengen van een anti-spin middel ontstaat er een laagje waardoor de spin zich niet kan hechten.

Na de behandeling adviseren wij U om de eerste 2-3 dagen geen ramen te zemen en de kozijnen de eerste 6 weken niet af te spuiten/soppen. Ons product is niet agressief voor Uw kozijnen en tast deze dus niet aan! Het schilderwerk blijft ook langer mooi door de beschermende laag en het uitblijven van vervuiling door spinnen- en andere insectenuitwerpselen.

De werkzaamheid van het aangebrachte middel is ca. 6 maanden. Door het klimaat (regen en wind) neemt langzaam de werkzame stof af. Indien U het nodig vindt om een tweede behandeling te laten uitvoeren, dan krijgt U een korting van 25% op de tweede behandeling.

Voor vragen of het aanvragen van een behandeling:

078-6513638