Vliegen....opruimers in de natuur

Maar wat doen ze in uw bedrijf?
....in de bedrijfskantine?
....op het vlees bij de slager?  

                       Besmetten voedsel                      Vervuilen oppervlakten                       Onhygiënische aanblik

Daar kan ik niets aan doen ?
                                           .......... jawel hoor!

Mirado Ongediertebestrijding heeft de oplossing!

Vliegende insecten kunnen ziekteverwekkende micro-organismen bij zich dragen. Doordat een vlieg zeer behaard is en deze micro-organismen zich in de talrijke haartjes mee laten voeren, moet men vooral deze insecten weren.
Het moet zeker voorkomen worden dat vliegen op spijs en drank, bedoeld voor menselijke consumptie, kunnen gaan zitten. Want zij zitten niet alleen op de voedingsmiddelen, neen….zij eten er ook van.
Maar een vlieg kan nu eenmaal geen vast voedsel tot zich nemen. Door hun eigen speeksel meerdere malen uit te braken op de etenswaren maken zij dit vloeibaar. Tijdens hun verblijf op het voedsel brengen zij de micro-organismen die in hun haartjes zitten hierop over.

Vliegende insecten kunnen, hoe klein van formaat ze ook zijn, voor grote problemen zorgen. Ze staan bekend als verspreiders van vele ziekteverwekkende organismen en zijn dragers van Listeria, Salmonella en de E-Coli bacterie.

Mirado Ongediertebestrijding heeft in het assortiment electrocutie- en lijmplaat toestellen. De lijmplaat toestellen worden vooral in de voedingsmiddelenindustie ingezet. De eletrocutietoestellen kunnen overal ingezet worden. Deze apparaten rekenen af met vliegende insecten, doordat zij op de UV stralen afkomen.

Indien het toestel op een strategische plaats wordt bevestigd en naar behoren wordt gebruikt, dan zal uw vliegenprobleem merkbaar verkleinen! Onze bestrijdingstechnicus adviseert u graag!

Vliegendoders dienen regelmatig onderhouden te worden. Mirado Ongediertebestrijding kan deze werkzaamheden voor u verrichten. Tweemaal per jaar wordt het apparaat grondig gereinigd, waarbij in het voorjaar de lichtbronnen vervangen worden. Hierdoor bent u in de zomermaanden verzekerd van een optimaal vangresultaat.

toestel met lijmplaat
electrocutie toestel

De hierboven getoonde modellen kunnen door Mirado Ongediertebestrijding geleverd worden. Desgewenst kunnen wij ieder merk vliegendoder leveren. Ook voor ieder type lichtbron kunt u bij ons terecht.