Toeristen zullen in Amsterdam nooit het bezoek aan De Dam overslaan. Voor een paar kwartjes voer een hoop vermaak. De duif zal in veel werelddelen in het vakantiefotoboek als topmodel voorkomen. Of de omringende winkeliers hier ook zo blij mee zijn……?

De schade die onze gevederde vrienden toebrengen is vaak aanzienlijk. De uitwerpselen veroorzaken niet alleen een vieze aanblik op trottoirs en winkelruiten, maar tasten ook de verf- en vernislagen aan. En daar houdt de overlast niet bij op! Wat te denken van het overbrengen van virussen, bacteriën en andere micro-organismen via de uitwerpselen? Insecten en mijten die via de nesten ook panden kunnen binnenkomen?

Mirado Ongediertebestrijding kan uitkomst bieden! Tot de mogelijkheden behoren:

Mirado Ongediertebestrijding kan ook voor de levering van Avipoint naaldstrips zorgen!

Er zijn verschillende types:

Voor het gebruik op plaatsen waar de duiven overdag tijdelijk zitten. Ideaal voor gebruik op pijpen of smalle randen door de slechts 20mm brede basis. Op pijpen adviseren we naast verlijming het gebruik van tie/rips De toppen van de naalden staan 50mm uit elkaar, waardoor elke strip een gebied tot 115mm beschermt.

 

Voor gebruik in de meeste situaties waar duiven overdag tijdelijk verblijven, tot waar ze 's nachts slapen. Door haar dichtere patroon van naalden, welke een bredere spanwijdte hebben, is dit het ideale produkt voor wering op randen en richels van gebouwen. De toppen van de naalden staan 140mm uit elkaar, waardoor elke strip een gebied tot 205mm beschermt.

 

Dit is het zwaarst verkrijgbare naaldpatroon. Dit dient voor het gebruik op brede randen en kozijnen alsmede voor wering op zwaar belaste plekken.

Voor informatie kunt U contact opnemen met:

078-6513638